Зеленський цілодобово працює в Києві – Офіс Президента

Зеленський цілодобово працює в Києві – Офіс Президента

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський цілодобово працює в Києві та веде, серед іншого, переговори зі світовими лідерами, щоб сформувати фонд підтримки українських Збройних сил з боку міжнародних партнерів.

На цьому радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк наголосив під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Президент Зеленський, наголошую, знаходиться в Києві. Вчора, позавчора, сьогодні. Він працює цілодобово. У нього постійні зустрічі з представниками керівництва країни – із Кабінетом Міністрів, із депутатами. Також відбуваються постійні консультації зі світовими лідерами. Президент Зеленський постійно знаходиться в курсі всього, що відбувається в країні. Він ухвалює оперативні і логістичні рішення щодо управління державою", – зазначив Подоляк.

Він підкреслив, що Зеленський – не лише операційний менеджер держави, а ще й Верховний головнокомандувач. За словами радника глави ОП, Президент в оперативному режимі відслідковує всі дії українських військових та ухвалює рішення, які, в тому числі, сприяють вирішенню питань щодо забезпечення армії всім необхідним.

"Ці самі перемовини він веде зі світовими лідерами для того, щоб сформувати максимальний фонд підтримки наших Збройних сил з боку наших партнерів", – додав Подоляк.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. На низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об’єкти Збройних сил України.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

25 лютого Президент Зеленський записав відео з-під офісу глави держави з Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, керівником ОП Андрієм Єрмаком, керівником фракції "Слуга народу" Давидом Арахамією і радником голови ОП Подоляком, у якому заявив, що всі вони знаходяться у Києві і захищають Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-