Зеленський: Зараз вирішується доля нашої держави. Всі бояться, а ми не боїмось

Зеленський: Зараз вирішується доля нашої держави. Всі бояться, а ми не боїмось

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявляє, що зараз вирішується доля Української держави.

Про це Глава держави заявив під час свого звернення, передає Укрінформ.

За словами Зеленського, "сьогодні ми чули з Москви, що вони таки хочуть говорити. Вони хочуть говорити про нейтральний статус України".

"Я кажу всім партнерам нашої держави: зараз вирішується доля нашої країни. Я запитую у них: ви з нами? Вони відповідають, що з нами. Але нас із собою в Альянс брати не готові. Я запитав у двадцяти семи лідерів Європи, чи бути Україні в НАТО. Прямо запитав. Всі вони бояться. А ми не боїмося", - наголосив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і ввів російські війська на територію країни. На низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об’єкти Збройних сил України.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

За даними Генштабу ЗСУ, на територію України введені понад 60 батальйонних тактичних груп російських військ, основною метою операції є блокування Києва і створення сухопутного коридору до Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-