Уряд ввів у дію план цивільного захисту в умовах воєнного стану

Уряд ввів у дію план цивільного захисту в умовах воєнного стану

Укрінформ
Кабінет Міністрів України на позачерговому засіданні в четвер ухвалив рішення щодо введення в дію плану цивільного захисту в умовах воєнного стану.

Про це Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль заявив під час брифінгу в Офісі Президента України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Він поінформував, що щойно відбулося позачергове засідання уряду, на якому було ухвалено всі необхідні в умовах військового часу документи.

"Зокрема, на засіданні Кабінету Міністрів у Києві було ухвалено рішення про введення в дію плану цивільного захисту в умовах воєнного стану. Рішення ухвалено для максимально ефективної оборони держави, захисту населення в умовах бойових дій проти російського агресора", – сказав очільник уряду.

За його словами, таке рішення ухвалено для максимально ефективної оборони держави та захисту населення в умовах бойових дій. Окрім цього, Шмигаль зазначив, що це дозволить спрямувати та ефективно використовувати всі ресурси, необхідні для потреб військовослужбовців та загалом оборонної сфери.

Прем‘єр також повідомив, що обласним державним адміністраціям доручено активізувати роботу з проведення евакуації цивільного населення в місцях активних бойових дій. Він додав, що соціальні служби працюють для того, аби допомогти українцям, які були вимушені евакуюватися.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого глава країни-агресора Володимир Путін оголосив початок вторгнення на територію України. Близько 4 ранку Росія розпочала війну та завдала ударів по українським містам.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-