Ситуація в пунктах пропуску на західному кордоні залишається стабільною

Ситуація в пунктах пропуску на західному кордоні залишається стабільною

Укрінформ
Ситуація в пунктах пропуску на західному кордоні залишається стабільною.

Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби, передає Укрінформ.

"Ситуація в пунктах пропуску на західному кордоні залишається стабільною. Спостерігається збільшення інтенсивності руху через пункти пропуску. Пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється встановленим порядком, згідно чинного законодавства", - йдеться у повідомленні.

У ДПСУ нагадали, що наразі жодних обмежень щодо виїзду громадян України за кордон, за винятком визначених законодавством випадків, немає. Пропускні операції здійснюються ритмічно.

Зазначається, що конфліктних ситуацій не виникало. Місцями виникають технічні затримки у роботі баз даних ДПСУ, митниці, а також на суміжній стороні.

Як повідомляється, відмічається пожвавлення руху на виїзд з України в пунктах пропуску «Ягодин», «Устилуг», «Грушів», «Рава-Руська», «Краківець», «Шегині», «Смільниця», що на кордоні з Польщею. Від 100 автомобілів – в пункті пропуску «Грушів», до 550 автівок – в пункті пропуску «Ягодин».

На кордоні зі Словаччиною біля двох автомобільних пунктів пропуску перебувають загалом близько 250 автомобілів.Перетину кордону до Угорщини у п’яти пунктах пропуску наразі очікують понад 350 автівок.На виїзд до Румунії, у трьох пунктах пропуску, очікують своєї черги близько 600 легкових авто.

Як повідомлялося, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-