Від початку доби в Україні - 203 обстріли

Від початку доби в Україні - 203 обстріли

Укрінформ
Загалом від початку доби в Україні було зафіксовано 203 ворожі обстріли та 7 фактів незаконного перетину кордону.

Як передає Укрінформ, про це поінформував радник глави МВС Вадим Денисенко, інформує пресслужба МВС.

«Від початку доби відбулося 203 обстріли та 7 фактів незаконного перетину кордону, тривають бої фактично по всій території України. На цей момент загострилася ситуація у Харкові, проте зараз наші військові, нацгвардійці, поліція, всі підрозділи МВС - працюють у посиленому режимі», - поінформував Денисенко.

Він зазначив, що Національна гвардія спільно з прикордонниками та ЗСУ продовжують боронити нашу державу від російського агресора.

«Але у той же час хотів би сказати, що це фейки, про те, що прикордонники складають зброю і що поліція розбігається, що НГУ і ЗСУ відступають і що в принципі не ведуть боїв. Це абсолютна брехня і абсолютний фейк, які розганяє російська пропаганда.

Окрім того, він сказав про те, що наразі у столиці робота служб 112 та 101 відновлена: «Якщо щось трапляється – дзвоніть, ми завжди будемо поруч».

Як повідомлялося, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-