Кремль хоче забрати частину території України та дестабілізувати владу - ОП

Кремль хоче забрати частину території України та дестабілізувати владу - ОП

Укрінформ
Керівництво Російської Федерації хоче забрати частину території України та дестабілізувати владу.

Про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дві тактичні цілі. Перша – це забрати частину території на сході, трошки вище Сум, Харків і трошки нижче – це південь. Спричинити максимально потужний удар по керівництву країни та таким чином спровокувати безлад і спровокувати неможливість керування країною. Оце ключові завдання, як ми вже тепер розуміємо, що відбувається з точки планування військової операції Російської Федерації», - сказав Подоляк.

За його словами, тому мобілізація необхідна, як і воєнний стан. У постійному режимі працює воєнний кабінет, економічний кабінет, Президент веде переговори зі світовими лідерами.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-