СБУ закликає чітко слідувати інструкціям військових і місцевої влади

СБУ закликає чітко слідувати інструкціям військових і місцевої влади

Укрінформ
Служба безпеки України закликала українців зберігати спокій, чітко слідувати інструкціям військових і місцевої влади у своїх містах та не піддаватися паніці й дезінформації.

Про це йдеться у заяві СБУ, оприлюдненій на Фейсбук-сторінці відомства, передає Укрінформ.

«Шановні громадяни України! З ранку сьогоднішнього дня російські війська здійснюють удари по мирних українських містах з різних напрямів, у тому числі зі сторони тимчасово окупованих Донбасу та Криму, а також північно-східного регіону. В Україні введено воєнний стан. Це - необхідний крок, заради безпеки держави та нашої перемоги. Зберігайте спокій! Чітко слідуйте інструкціям військових та місцевої влади у ваших містах та не піддавайтесь паніці і ворожій дезінформації», - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що ситуація, в якій знаходиться наша Батьківщина, вимагає від усіх нас єдності, спокою та рішучості.

Усі органи державної влади, весь силовий блок, співробітники СБУ, спецпризначенці Центру спеціальних операцій «А» разом зі Збройними силами України та колегами з Державної прикордонної служби працюють на максимум «для найбільш ефективного захисту нашої країни та вашої безпеки», зазначається в заяві.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив, що починає спецоперацію в Україні і вводить російські війська. Після цього на низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об’єкти Збройних сил України.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-