Президент заявив, що зніме санкції з громадян, які готові стати до лав тероборони

Президент заявив, що зніме санкції з громадян, які готові стати до лав тероборони

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що зніме санкції з усіх громадян за рішенням РНБО, які готові зі зброєю в руках захищати нашу державу у складі територіальної оборони.

Про це він сказав на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми знімемо санкції з усіх громадян України рішенням Ради національної безпеки і оборони, які готові зі зброєю в руках захищати нашу державу у складі територіальної оборони", - зазначив він.

Також Зеленський подякував політикам, які підтримують Україну.

Читайте також: Зеленський закликає українців здавати кров для поранених бійців

"Я вдячний усім нашим політикам, які підтримали Україну і захищають нашу незалежність. Зараз серед нас немає опонентів, ми всі громадяни прекрасної держави. І боронимо нашу свободу. Будьте готові підтримувати свою державу на площах своїх міст", - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Зокрема, російські війська завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах у Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних сил України.

Читайте також: Зеленський: Держава починає видавати зброю громадянам

Державний кордон України на ділянці з Росією та Білоруссю зазнав атаки з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю.

Російська броньована техніка порушила український кордон у Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-