Ракетні обстріли пошкодили понад 10 об’єктів на Київщині

Ракетні обстріли пошкодили понад 10 об’єктів на Київщині

Фото
Укрінформ
У Київській області в ніч на 24 лютого пошкоджено внаслідок ракетних обстрілів більше 10 об’єктів, більшість з яких – військові.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба поліції Київської області у Фейсбуці.

«У ніч з 23 на 24 лютого на Київщині було пошкоджено ракетними пострілами понад 10 об’єктів, переважна більшість із яких – військові», - йдеться у повідомленні.

За словами начальника поліції Київщини Андрія Нєбитова, близько 4:30 до правоохоронців надійшли перші повідомлення про ракетні обстріли на території області.

«За попередніми даними, вибухи пролунали у Вільчі, Рагівці, Луговиках, Прип’яті, Борисполі, Нових Петрівцях, Броварах, Ольшаниці, Білій Церкві, Василькові, Плесецькому, Калинівці», - зазначив він.

За його словами, по тривозі було піднято весь особовий склад, посилено блокпости на прикордонних територіях.

Наразі поліція продовжує працювати в посиленому режимі. Зазначається, що буде збільшено кількість поліцейських патрулів для забезпечення безпеки на вулицях та допомоги громадянам.

У поліції закликали людей не наражати себе на небезпеку, тримати при собі документи, виконувати усі розпорядження правоохоронців і повідомляти їх у разі наявності інформації про підозрілих осіб або військову техніку.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив, що починає спецоперацію в Україні і вводить російські війська. Після цього на низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об’єкти Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-