Депутати від «Слуги народу» та іноземні журналісти біля Світлодарська потрапили під обстріл

Депутати від «Слуги народу» та іноземні журналісти біля Світлодарська потрапили під обстріл

Відео
Укрінформ
Народні депутати з фракції «Слуги народу» і іноземні журналісти, що сьогодні прибули в район ООС, потрапили біля Світлодарська під обстріл.

Про це повідомила у Телеграмі речниця фракції партії «Слуга народу» Юлія Палійчук, передає Укрінформ.

"Народні депутати від «Слуги Народу» спільно з представниками закордонних ЗМІ побували на позиціях українських сил у районі Світлодарська... На одній з позицій народні депутати та представники зарубіжних ЗМІ потрапили під обстріл і були евакуйовані в укриття", - повідомила Палійчук.

За її інформацією, депутати поспілкувалися з військовими щодо оперативної обстановки та щодо загострення, яке спостерігається протягом останніх днів. За словами військовослужбовців, ситуація складна, але повністю контрольована.

Читайте також: Депутати від «Слуги народу» прибули в зону ООС

Представники «Слуги народу» передали одному із підрозділів ЗСУ дрон, необхідний для виконання завдань у зоні ООС.

Згодом стало відомо, що у зоні ООС, окрім групи народних депутатів та іноземних журналістів, під обстріл у суботу потрапив і міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Про це у Телеграмі повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.

«Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, група народних депутатів, а також 25 іноземних журналістів щойно потрапили під міноментний обстріл на позиції 30 Бригади», - поінформував радник голови МВС.

Згодом стало відомо, що група народних депутатів і журналістів, які у суботу потрапили під обстріл у районі проведення ООС, не постраждали і перебувають у безпеці.

Читайте також: Залужний назвав брехнею інформацію росЗМІ про «обстріли» з боку України

Про це речниця «Слуги народу» Юлія Палійчук повідомила у Телеграмі.

«Наша група, до якої входять народні депутати й журналісти зарубіжних ЗМІ, перебуває у безпечному місці. Усі повернулися з позицій військових у повному складі, на щастя, ніхто не постраждав», - написала Палійчук.

Як повідомляв Укрінформ, у район операції Об’єднаних сил 19 лютого прибула група урядовців, народних депутатів, представники провідних світових та українських ЗМІ. Серед них, зокрема, секретар РНБО Олексій Данілов, віцепрем’єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич, голова фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія, заступник головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенант Євген Мойсюк.

Фото, відео Юлії Палійчук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-