Росія знову заявляє про відведення частини техніки від кордонів України

Росія знову заявляє про відведення частини техніки від кордонів України

Укрінформ
У Міноборони Росії заявили про повернення ешелону з технікою підрозділів танкової армії Західного військового округу, що межує з Україною, до пункту постійної дислокації.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ЗВО.

«Черговий військовий ешелон з особовим складом та військовою технікою підрозділів танкової армії ЗВО вирушив до пункту постійної дислокації в Нижегородській області після завершення планових навчань. Перевезення танків та броньованої гусеничної техніки здійснюється залізничним транспортом на відстань близько однієї тисячі кілометрів», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що після прибуття до розташування військової частини військовослужбовці розпочнуть проведення технічного обслуговування бойової техніки та її підготовки до подальших планових заходів бойової підготовки.

Читайте також: Резніков: На українському кордоні - 149 тисяч російських військових

Нещодавно російська сторона оголосила про часткове відведення військ, але українська розвідка не побачила жодних доказів цього.

Вчора в РФ заявляли про повернення підрозділів армії до місць постійного базування з окупованого Криму залізничним та автотранспортом.

Читайте також: Резніков пояснив, чому окупанти збільшили кількість обстрілів на сході України

Напередодні міністр оборони України Олексій Резніков наголосив, що станом на 16 лютого Україна не фіксує реального відведення російських військ, про яке заявляє РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-