Доба в ООС: вісім порушень «тиші», поранений український боєць

Доба в ООС: вісім порушень «тиші», поранений український боєць

Укрінформ
Упродовж минулої доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, ще один обстріл зафіксували в ніч на 12 лютого.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу сил ООС, передає Укрінформ.

"Поблизу Мар’їнки російські найманці задіяли безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснили скидання пострілу ВОГ-17. В напрямку Невельського ворог 2 рази відкривав вогонь зі стрілецької зброї. На околицях Пісків окупанти двічі обстрілювали позиції українських захисників з ручних протитанкових гранатометів, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Бойові медики пройшли навчання з евакуації поранених у зоні ООС

Неспокійно було і біля Широкіного, у бік якого російські найманці вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів. Також неподалік Водяного збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Унаслідок дій противника один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.

Читайте також: Зону ООС відвідали журналісти з дев'яти країн

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

"Станом на 7 годину ранку поточної доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Поблизу Пісків окупанти вели вогонь з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає", - кажуть у штабі ООС.

Читайте також: Окупанти обстріляли українські позиції біля Пісків із гранатометів

Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-