Зону ООС відвідали журналісти з дев'яти країн

Зону ООС відвідали журналісти з дев'яти країн

Укрінформ
У зоні ООС відбувся черговий престур для представників іноземних засобів масової інформації, участь у якому взяли журналісти з дев'яти країн.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба ООС повідомляє у Фейсбуці.

Зокрема учасниками престуру стали журналісти з Албанії, Бельгії, Греції, Грузії, Латвії, Люксембургу, Північної Македонії, Португалії та Сербії.

Захід був організований командуванням Об’єднаних сил спільно з Академією української преси та за сприяння Луганської військово-цивільної адміністрації та Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

Спочатку представників медіа ознайомили з безпековою ситуацією в зоні ООС, після чого вони відвідали позиції одного з підрозділів Збройних сил України в районі населеного пункту Золоте-4.

Читайте також: Прем’єри України та Литви відвідали пункт пропуску у Станиці

"Там іноземні журналісти поспілкувалися з військовослужбовцями, які зараз захищають нашу Батьківщину. Гості були вражені побаченими руйнуваннями, які принесли російські окупанти в життя мирних українців", - зазначили в пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого представники провідних іноземних ЗМІ відвідали район проведення операції Об’єднаних сил, де ознайомились із безпековою ситуацією на лінії зіткнення. Зокрема журналісти побували в прифронтовому місті Авдіївка, де поспілкувалися із військовослужбовцями, мали можливість ознайомитися з побутом й умовами несення служби захисників українських позицій.

Фото: ООС, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-