У зоні ООС від початку доби зберігається «тиша»

У зоні ООС від початку доби зберігається «тиша»

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 11:00 9 лютого не порушували режим припинення вогню в районі ООС.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

«Станом на 11 годину поточної доби з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Так, за минулу добу підрозділами поліції, що задіяні в операції Об’єднаних сил, перевірено 4 227 транспортних засобів, 3 857 осіб, дві особи - на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявлено 25 адміністративних правопорушень та розкрито 29 злочинів.

Читайте також: Гаубиці, танки, міномети: місія ОБСЄ фіксує скупчення техніки окупантів на сході Україні

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 806 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 911 осіб.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 1,5 гектари території та передали на знищення один вибухонебезпечний предмет.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 8 лютого, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-