Спецслужби РФ готують провокації у Придністров’ї, щоб звинуватити Україну - розвідка

Спецслужби РФ готують провокації у Придністров’ї, щоб звинуватити Україну - розвідка

Укрінформ
Російські спецслужби готують провокації проти військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації, щоб звинуватити в цьому Україну.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони повідомляє у Фейсбуці.

За інформацією розвідки, 13 січня у 3 омсбр ЗС Придністровського регіону Республіки Молдова було проведено службову нараду під час якої особовому складу доведено, що очікуються провокації зі сторони України в районі н. п. Ковбасна (артсклади оперативної групи військ РФ).

Розпорядження про приведення бригади у вищі ступені бойової готовності не доводились, але було наголошено про готовність особового складу «за першою командою» виконувати завдання за призначенням.

Читайте також: У Байдена кажуть, що Росія шукає привід для вторгнення в Україну

«На сьогодні відпустки та звільнення особового складу не скасовано, але командирам/начальникам наказано довести до підлеглих необхідність прибути до військової частини за визначеним сигналом», - ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, з початку поточного тижня комісією 8 армії Південного військового округу Збройних сил Російської Федерації розпочату масштабну перевірку бойової та мобілізаційної готовності 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-