Українські піхотинці відбили «атаку з тилу» на навчаннях у Німеччині

Українські піхотинці відбили «атаку з тилу» на навчаннях у Німеччині

Фото
Укрінформ
У Німеччині Збройні сили України взяли участь у активній фазі навчань Combined Resolve 16.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

“На навчаннях Combined Resolve 16, що відбуваються в Об’єднаному багатонаціонального центру з підготовки JMRC підрозділів 7-ї армії Сухопутних військ збройних сил США 7th Army Training Command, стартувала активна фаза”, - йдеться в повідомленні.

Зведена механізована рота 92 окремої механізованої бригади ім. кошового отамана Івана Сірка у складі піхотного батальйону сил BLUFOR розпочала наступальні дії.

Навчання Combined Resolve 16 / Фото: Генеральний штаб ЗСУ

В ході наступальних дій противник здійснив спробу зайти в тил підрозділу. Завдяки тому, що командир роти виділив резерв, що рухався разом з командно-спостережним пунктом, атаку сил OPFOR вдалося відбити та знищити дві їхніх бойові машини.

Командир механізованої роти Андрій Третяк повідомив, що загалом військові знищили п’ять одиниць бронетехніки умовного противника.

З виходом на визначений рубіж, підрозділ зайняв оборону та провів розвідку майбутнього об’єкта атаки – панівної висоти неподалік умовного населеного пункту Равенсдорф. Наразі українські піхотинці очікують підходу сусідньої роти збройних сил США, щоб одночасно розпочати штурм об’єктів противника.

Як повідомляв Укрінформ, 29 листопада до Об’єднаного багатонаціонального центру з підготовки підрозділів, що у Федеративній Республіці Німеччина, прибула зведена механізована рота 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка для участі у навчаннях Combined Resolve.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-