Українські піхотинці з новітніми БТРами прибули на навчання у Німеччину

Українські піхотинці з новітніми БТРами прибули на навчання у Німеччину

Фото, відео
Укрінформ
Збройні сили України на багатонаціональних навчаннях Combined Resolve у Німеччині вперше представляє підрозділ, що має на озброєнні новітні зразки бронетехніки вітчизняного виробництва.

Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, 29 листопада до Об’єднаного багатонаціонального центру з підготовки підрозділів (JMRC) Командування підготовки 7-ї армії Сухопутних військ збройних сил США, що у Федеративній Республіці Німеччина, прибула зведена механізована рота 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка.

"Вперше Збройні сили України в цих маневрах будуть представлені підрозділом, озброєним новітніми зразками бронетехніки вітчизняного виробництва ˗ БТР-4Е, БРЕМ-4РМ та санітарно-евакуаційною машиною БММ", - зазначили у Генштабі.

Повідомляється, що українські піхотинці діятимуть у складі американського батальйону сил BLUFOR. Українські офіцери також увійдуть до секцій розвідки, планування та логістики штабу цього батальйону.

Окрім того, в Combined Resolve братиме участь підрозділ від Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Під час навчань передбачено відпрацювання планування та управління багатонаціональними підрозділами під час пересування, розгортання в передбойові та бойові порядки, ведення оборонних і наступальних дій вдень та вночі.

Фото: Генштаб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-