Росія перекинула в ОРДЛО диверсійні та саперні підрозділи – розвідка

Росія перекинула в ОРДЛО диверсійні та саперні підрозділи – розвідка

Укрінформ
Група російських військовослужбовців прибула в ОРДЛО для "посилення" розвідувально-диверсійних і саперних підрозділів.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони, передає Укрінформ.

"Командування ЗС РФ продовжує направляти кадрових російських офіцерів та військовослужбовців контрактної служби окремих військово-облікових спеціальностей для виконання завдань у складі з’єднань і частин 1 та 2 армійських корпусів оперативного угруповання російських окупаційних військ. Минулого тижня на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях прибула чергова група кадрових російських військовослужбовців для посилення розвідувально-диверсійних та саперних підрозділів", - йдеться у повідомленні.

Водночас у ГУР МОУ звернули увагу, що активізація застосування розвідувально-диверсійних груп та інтенсивне мінування місцевості призводять до втрат серед особового складу окупантів. Такі випадки російський пропагандистський апарат намагається приховати і використати інформацію про факти загибелі особового складу на власних мінно-вибухових загородженнях для дискредитації Об’єднаних сил, наголосили у розвідці.

За даними ГУР МОУ, з 22 листопада у так званих 1 та 2 армійських корпусах працює комісія 8-ї загальновійськової армії (Новочеркаськ) Південного військового округу ЗС РФ на чолі з командувачем армії. Вона перевіряє наявність особового складу на місцях несення служби, організацію системи управління і зв’язку, а також здійснює контроль за проведенням командно-штабного навчання із залученням мобілізаційного резерву та підрозділів силових структур «ЛНР» та «ДНР».

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу окупанти один раз відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-