Столична поліція за добу провела майже 500 перевірок дотримання карантину

Столична поліція за добу провела майже 500 перевірок дотримання карантину

Укрінформ
Столична поліція здійснила 469 перевірок дотримання протиепідемічних заходів об'єктами господарської діяльності та на транспорті.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Києва у Фейсбуці.

Згідно з інформацією щодо результатів перевірок протиепідемічних заходів у м. Києва за 6 листопада, протягом доби столичні поліцейські здійснили 469 перевірок. Зокрема, за результатами перевірок 239 об'єктів господарської діяльності складено 7 адміністративних протоколів за ч. 1 ст.44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей) .

Також правоохоронці перевірили 230 громадських транспортних засобів та склали 4 адмінпротоколи (ч. 1 ст. 44-3 КУпАП) та винесли 242 адміністративні постанови (ч.2 ст.44-3 КУпА).

Читайте також: У «червоній» карантинній зоні - Київ та 15 областей

5 листопада столична поліція здійснила 482 перевірки та склала 3 адмінпротоколи за порушення карантинних правил об'єктами господарської діяльності та 2 адмінпротоколи щодо порушень карантину на транспорті, а також було винесено 137 адміністративних постанов (ч. 2 ст. 44-3 КУпАП).

Київ увійшов у червону зону епідемічної небезпеки з 1 листопада і запровадив посилені карантинні обмеження.

Зокрема, лише за наявності COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту дозволяється відвідування закладів харчування, готелів, установ і закладів соціального захисту, спортивних залів, фітнес-центрів, ЦНАПів, управлінь праці та соціального захисту, управлінь пенсійного фонду, торгово-розважальних центрів, а також проводити масові заходи, відвідувати торгово-розважальні центри.

Читайте також: У регіонах відновили роботу моніторингові групи з подолання COVID-19

Проїзд у громадському транспорті дозволений лише за наявності COVID- сертифікату або негативного ПЛР-тесту.

Як повідомляв Укрінформ, від березня 2020 року, коли в Україні запровадили обмеження у зв’язку з COVID-19, правоохоронці склали понад 109 тисяч адміністративних протоколів за порушення правил карантину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-