Доба в ООС: Окупанти вісім разів порушили тишу, один військовий поранений

Доба в ООС: Окупанти вісім разів порушили тишу, один військовий поранений

Укрінформ
Збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті у рамках Тристоронньої контактної групи та обстрілювати позиції Збройних Сил України.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу сил ООС, передає Укрінформ.

"Упродовж минулої доби, 5 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню, 6 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння... Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Розвідка не підтверджує нарощування військ РФ на кордоні з Україною - Генштаб

Військові кажуть, що біля Причепилівки та Катеринівки ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм, а в напрямку населених пунктів Болотене та Луганське - здійснив обстріли з мінометів калібру 82 мм.

Також ворожі війська відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм та 120 мм в бік Кримського, а поблизу Лебединського наші позиції потрапили під обстріл з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

"Неподалік Талаківки російські найманці вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. В районі Золотого-4 окупанти застосували міномети калібру 82 мм та автоматичні станкові гранатомети", - додали у штабі ООС.

Читайте також: Резніков про Мінські угоди: Україна повинна шукати нові альянси та формати

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли. Станом на 7 годину ранку, 6 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-