Україна та Індонезія активізують співпрацю в оборонній галузі

Україна та Індонезія активізують співпрацю в оборонній галузі

Укрінформ
Україна і Республіка Індонезія розвиватимуть партнерство у сфері безпеки та оборони.

Такої домовленості досягнуто на зустрічі Вадима Ноздрі, генерального директора державної компанії «Укрспецекспорт», що входить до складу ДК «Укроборонпром», з делегацією військово-повітряних сил цієї країни, яка прибула до України, повідомили Укрінформу у пресслужбі Укрспецекспорту.

Ноздря зазначив, що українська сторона готова підтримувати високу динаміку розвитку співпраці в рамках реалізації двосторонніх проєктів в авіаційній галузі, зокрема з ремонту та модернізації техніки. Як повідомляється у пресрелізі, під час зустрічі були підписані відповідні контракти.

Читайте також: Співпраця Укрспецекспорту з Туреччиною дає 15% від прибутку за іноземними контрактами

«Індонезія тривалий час є надійним партнером України в питаннях військово-оборонної співпраці, тому ми зацікавлені в отриманні взаємної вигоди від розвитку військового та технічного потенціалу наших країн», – зауважив очільник Укрспецекспорту.

Основою розвитку військо-технічного партнерства країн є угода між Кабінетом Міністрів України та урядом Республіки Індонезія про співпрацю в оборонній галузі, в якій окреслені загальні принципи розвитку двостороннього співробітництва за напрямками, що становлять взаємний інтерес.

Читайте також: За пів року Укрспецекспорт уклав контрактів майже на $210 мільйонів

Сторони можуть співпрацювати у сфері закупівлі озброєння та військової продукції в рамках спільних проєктів, виробництва, постачання ОВТ й інших товарів військового призначення, а також обслуговування, ремонту та модернізації озброєння.

Як повідомляв Укрінформ, 1 жовтня у Києві відкрилася виставка, присвячена 25-річчю створення державної компанії «Укрспецекспорт».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-