За пів року Укрспецекспорт уклав контрактів майже на $210 мільйонів

За пів року Укрспецекспорт уклав контрактів майже на $210 мільйонів

Укрінформ
Державна компанія «Укрспецекспорт» у першому півріччі 2021 року уклала контрактів на 209,3 млн доларів - у понад чотири рази більше, ніж за аналогічний період торік.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі компанії за підсумками роботи у січні-червні.

За словами генерального директора Укрспецекспорту Вадима Ноздрі, компанія другий рік поспіль демонструє зростання показників господарської діяльності. Відбувається суттєве збільшення проти аналогічного періоду 2020 року валютних надходжень до бюджету, а також загальної суми новоукладених контрактів.

"Так, за перші шість місяців цього року компанія уклала контрактів на суму 209,28 млн дол. – майже у 4,5 раза більше аналогічного показника за першу половину 2020 року", - ідеться у повідомленні.

Читайте также: У Харкові виготовляють демонстраційний танк «Оплот»

Ноздря нагадав, що у 2021 році ДК «Укрспецекспорт» має забезпечити загальний обсяг надходжень на рівні 307 млн дол. та укласти зовнішньо-економічних контрактів на 400 млн дол. Цей план, з огляду на результати першого півріччя, він вважає досяжним.

Як повідомляв Укрінформ, ДП "Завод ім. Малишева" своєчасно розпочав роботу за контрактом з Пакистаном на ремонт танків Т-80УД. Про це 4 серпня сказав журналістам на заводі ім. Малишева гендиректор ДК "Укрспецекспорт" Вадим Ноздря.

ДК “Укрспецекспорт”, що входить до складу Укроборонпрому, у середині червня підписала контракт в межах роботи XVII Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та безпека – 2021» - на модернізацію та ремонт літака Військово-повітряних сил Пакистану. Крім того, керівники Укрспецекспорту провели низку переговорів з делегаціями високого рівня з Польщі, Литви, Словаччини, Єгипту, Нігерії, В’єтнаму, ОАЕ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-