Окупанти розміщують артилерію біля лінії розмежування - розвідка

Окупанти розміщують артилерію біля лінії розмежування - розвідка

Укрінформ
Окупанти посилюють угруповання артилерії на окремих напрямках поблизу лінії зіткнення.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Фейсбуці.

«Командування ЗС РФ продовжує утримувати на передових позиціях оперативного угруповання російських окупаційних військ значну кількість розвідувально-диверсійних груп, розрахунків протитанкових ракетних комплексів та снайперських пар у готовності для завдавання втрат особовому складу Об’єднаних сил, знищення елементів відеоспостереження, руйнування фортифікаційного обладнання та провокування вогню у відповідь», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що окупанти збільшили кількість розвідувальних постів спостереження за діяльністю підрозділів Об’єднаних сил та визначення об’єктів для ведення артилерійського (снайперського) вогню.

«На окремих напрямках противник посилює угруповання артилерії поблизу лінії зіткнення. При цьому, висування самохідних артилерійських установок до замаскованих вогневих позицій здійснюється переважно з настанням темряви», - зазначили у ГУР.

Читайте також: Росія перекинула в ОРДЛО відремонтовану військову техніку та зброю - розвідка

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 1 листопада, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовані 11 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Станом на 7:00 2 листопада зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-