Місія ОБСЄ за добу нарахувала понад 200 порушень «тиші» на окупованій Донеччині

Місія ОБСЄ за добу нарахувала понад 200 порушень «тиші» на окупованій Донеччині

Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала упродовж минулої доби 205 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 3 таких порушення режиму на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 251/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 26 жовтня 2021 року.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 205 порушень режиму припинення вогню, зокрема 31 вибух (3 вибухи в повітрі та 28 вибухів невизначеного походження)", - йдеться у звіті.

Читайте також: Бойовики обстріляли дрон ОБСЄ біля окупованого Мінерального

Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано на схід від н.п. Чермалик (підконтрольний урядові, 77 км на південь від Донецька), на ділянці розведення в районі н.п. Петрівське (непідконтрольний урядові, 41 км на південь від Донецька) та біля неї, а також північніше н.п. Широкине (підконтрольний урядові, 100 км на південь від Донецька).

Читайте також: ЗСУ вперше застосували Bayraktar у зоні ООС - знищили гармату окупантів

За попередню добу в цій області було зафіксовано 241 порушення режиму припинення вогню (переважно теж на ділянці розведення в районі Петрівського та біля неї, а також північніше Широкиного).

"У Луганській області Місія зафіксувала 3 порушення режиму припинення біля ділянки розведення в районі н.п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська)", - йдеться у звіті.

Читайте також: Місія ОБСЄ вихідними нарахувала майже 450 порушень перемир’я

Як відомо, за попередню добу на Луганщині було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, більшість яких також сталася біля ділянки розведення в районі Золотого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-