Майбутні офіцери ВМС на полігоні відбили «напад» підводних диверсантів

Майбутні офіцери ВМС на полігоні відбили «напад» підводних диверсантів

Відео
Укрінформ
Курсанти Інституту Військово-морських сил напередодні державних іспитів провели практичні навчання на полігоні, зокрема відпрацювали відбиття нападу підводних диверсантів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Арміяінформ.

«Мінували, підривали та відбивали напад підводних диверсантів – таким був польовий вихід курсантів Інституту ВМС», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що майбутні офіцери діяли на полігоні як індивідуально, так і у складі підривних груп, сформованих викладачами кафедри озброєння Інституту ВМС. На навчанні застосовували різні типи вибухових речовин та обладнання, яке використовується у мінній та протимінній справі.

Значну увагу приділили й вогневій підготовці, вдосконалюючи навички стрільби з АК-47 у різних положеннях. Окрім того, курсанти виконували вогневі вправи «двійками» і метали бойові гранати. З настанням сутінок розпочалися навчання з підводної протидиверсійної оборони на незахищеному рейді.

Читайте також: Українські військові завершили курси гірської підготовки в Грузії

Як уточнюється, фінальним акордом стало навчання, під час якого курсанти розділилися на дві групи. Перша мінувала визначену ділянку та ховалася на панівній висоті, друга здійснювала їх прикриття у разі відходу.

«Після завершення польового виходу майбутні офіцери відбули до інституту ВМС та розпочали підготовку до державних іспитів», - зазначається в повідомленні.

Фото із сайту armyinform.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-