Окупанти двічі зривали «тишу» – стріляли з гранатометів та кулеметів

Окупанти двічі зривали «тишу» – стріляли з гранатометів та кулеметів

Укрінформ
З початку доби російсько-окупаційні війська двічі порушили режим припинення вогню.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

"З початку доби, 16 жовтня, зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. В напрямку Луганського найманці здійснили обстріл з гранатометів різних систем. В бік Новотошківського окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем", - йдеться у повідомленні.

За поточну добу втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Зазначається, що на збройні провокації противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Читайте також: У зоні ООС командир особисто приймає рішення про вогонь у відповідь - Данілов

За інформацією МОУ, криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна.

Впродовж минулої доби підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3348 транспортних засобів, 3800 осіб, з них 1 особу на причетність до збройних формувань РФ, а також виявили 59 адміністративних правопорушень та розкрили 25 злочинів.

Через контрольні пункти в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 299 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 130 осіб.

Читайте також: Місія ОБСЄ повідомила про 325 порушень «тиші» на сході України

У пресслужбі також повідомили, що в порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 2,5 гектара території, передали на знищення 70 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 15 жовтня, російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню, з них чотири рази - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Унаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Після надання домедичної допомоги воїна евакуювали до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-