Місія ОБСЄ повідомила про 325 порушень «тиші» на сході України

Місія ОБСЄ повідомила про 325 порушень «тиші» на сході України

Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала протягом минулої доби 230 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 95 таких порушень на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 241/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 14 жовтня 2021 року.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 230 порушень режиму припинення вогню, зокрема 96 вибухів (3 розриви та 93 вибухи невизначеного походження)", - йдеться у звіті.

Більшість порушень зафіксовано на північний схід від н. п. Мар’їнка (підконтрольний урядові, 23 км на південний захід від Донецька), а також на ділянці розведення в районі н. п. Петрівське (непідконтрольний урядові, 41 км на південь від Донецька) та поблизу неї.

За попередній звітний період у цій області було зафіксовано 244 порушення режиму припинення вогню.

Читайте також: У зоні ООС від початку доби не зафіксували порушень «тиші»

"У Луганській області Місія зафіксувала 95 порушень режиму припинення вогню, зокрема 33 вибухи невизначеного походження", - повідомили в СММ.

Більшість порушень зафіксовано на південний схід від н. п. Попасна (підконтрольний урядові, 69 км на захід від Луганська), а також поблизу ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська).

За попередній звітний період у цій області зафіксовано 134 порушення режиму припинення вогню (майже всі також біля ділянки розведення в районі Золотого).

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби СММ ОБСЄ зафіксувала 378 порушень режиму припинення вогню на сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-