Окупанти вісім разів порушили «тишу», поранений український воїн

Окупанти вісім разів порушили «тишу», поранений український воїн

Укрінформ
Минулої доби, 15 жовтня, російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню, з них чотири рази - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС, передає Укрінформ.

«Поблизу Новозванівки ворог двічі вів вогонь, використовуючи міномети калібру 120 мм та протитанковий ракетний комплекс. Неподалік Золотого-4 найманці здійснили два обстріли з мінометів калібру 120 мм та стрілецької зброї. В районі Авдіївки окупанти обстрілювали наші позиції з мінометів калібру 82 мм. В бік Новотошківського противник відкривав вогонь з протитанкового ракетного комплексу та станкових протитанкових гранатометів. Позиції українських воїнів біля Красногорівки потрапили під обстріл з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів. Біля Лебединського ворог застосував міномети калібру 120 мм», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Місія ОБСЄ повідомила про 325 порушень «тиші» на сході України

Унаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Після надання домедичної допомоги воїна евакуювали до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний.

Як зазначається, на збройні провокації противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Читайте також: У зоні ООС командир особисто приймає рішення про вогонь у відповідь - Данілов

Станом на 7-му годину ранку, 16 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

«Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Українські підрозділи продовжують виконувати визначені завдання за призначенням», - наголошують у штабі ООС.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-