Нацрада продовжила дозволи на мовлення в зоні ООС двом медіа

Нацрада продовжила дозволи на мовлення в зоні ООС двом медіа

Укрінформ
На звернення «Українського радіо. Пульс» і «8 каналу» («8 channel») Нацрада на засіданні у середу змінила кінцевий строк дії їхніх дозволів на тимчасове мовлення, які невдовзі мали втратити чинність.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба регулятора.

«Таким чином телерадіоорганізації далі мовитимуть в ефірі населених пунктів Донецької і Луганської областей до жовтня 2022 року», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Нацрада оголосила попередження двом телеканалам через відсутність мовлення

Як зазначається, на підставі продовженого дозволу жителі смт Широкого, що в Щастинському (Станично-Луганському) районі Луганської області, зможуть і далі слухати радіостанцію Національної суспільної телерадіокомпанії «Українське радіо. Пульс» на частоті 99,5 МГц.

Інформаційний супутниково-кабельний телеканал «8 канал» («8 channel»), (ТОВ «АРС Магна Продакшн», м. Київ) упродовж ще одного року транслюватиметься в чотирьох містах Донецької області - у Бахмуті, Краматорську, Маріуполі та Покровську.

Читайте також: Суд взявся за позов Нацради про анулювання ліцензії каналу «НАШ»

Як уточнили у пресслужбі, дозвіл на тимчасове мовлення надає телерадіоорганізації право на позаконкурсних засадах здійснювати тимчасове ефірне мовлення на територіях із особливим режимом мовлення. Відповідно до закону до таких територій належать підконтрольні державній владі території Донецької та Луганської областей, а також окремі райони Херсонської області. Строк дії дозволу на тимчасове мовлення – 1 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-