Лапутіна обговорила з представниками МОУ реалізацію ветеранської політики

Лапутіна обговорила з представниками МОУ реалізацію ветеранської політики

Фото
Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів посилює співпрацю з Міністерством оборони у напрямку формування та реалізації ветеранської політики.

Як передає Укрінформ, про це йшлося під час спільної наради керівництва міністерств, повідомляє пресслужба Мінветеранів.

"У заході взяли участь міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна та заступники міністра, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, керівники профільних структурних підрозділів обох міністерств. Учасники наради обговорили проблемні питання соціального захисту, медичного, психологічного забезпечення захисників України, а також комплексу питань, що стосуються переходу з військової кар’єри до цивільного життя", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу Лапутіна зазначила, що це перша спільна нарада представників Міноборони та Мінветеранів щодо координації заходів для вирішення гострих соціальних питань, які стосуються не лише діючих військовослужбовців, а й ветеранів та родин загиблих захисників України.

«Я вважаю корисною таку комунікацію. Символічно, що ми зібралися разом напередодні Дня захисників і захисниць України. У нас багато актуальних питань, які ми не можемо вирішувати поодинці. Вірю, що ця зустріч та обмін думками допоможе конструктивній взаємодії між відділами Мінветеранів в областях та Територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки Міноборони», - сказала Лапутіна.

Читайте також: Мінветеранів передало Книги пам’яті добровольців у всі області

Як повідомлялося, у День захисників і захисниць України, 14 жовтня, у Києві урочисто відкриють пам’ятний хрест на честь учасників боротьби за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Фото: mva.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-