Росія перекинула в ОРДЛО нові партії пального та боєприпасів - розвідка

Росія перекинула в ОРДЛО нові партії пального та боєприпасів - розвідка

Укрінформ
На окуповані території Донецької та Луганської областей завезли понад 5 тис. тонн пального, нові партії озброєння і боєприпасів, у тому числі протитанкові керовані ракети і снаряди для ракетних систем залпового вогню.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Командування ЗС РФ протягом вересня 2021 року продовжувало переміщення на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях боєприпасів, бойової техніки й майна військового призначення. Зокрема до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК оперативного угруповання російських окупаційних військ залізничним та автомобільним транспортом було завезено понад 5 тис. тонн пального, нові партії озброєння і боєприпасів, у тому числі протитанкові керовані ракети, снаряди для ракетних систем залпового вогню, постріли до ручних протитанкових гранатометів, протитанкові та протипіхотні міни, набої для великокаліберних кулеметів і снайперських гвинтівок", - ідеться в повідомленні.

Як зауважили в розвідці, "крім того, до підрозділів окупантів повернено значну частину бойових машин, відновлених та модернізованих на території Росії, доставлено запаси майна та обладнання для переводу техніки на зимовий період експлуатації".

Читайте також: Україна в ОБСЄ: В ОРДЛО зафіксували сучасне російське озброєння

Як повідомляв Укрінформ, за даними розвідки, окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території Донеччини та Луганщини розгорнули масштабну агітаційну кампанію з призову місцевого населення на військову службу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-