Україна посилила протиповітряну оборону на північному напрямку

Україна посилила протиповітряну оборону на північному напрямку

Фото
Укрінформ
У рамках проведення стратегічного командно-штабного навчання ЗСУ «Об’єднані зусилля-2021» на північному напрямку здійснено посилення системи протиповітряної оборони.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє повітряне командування ЗСУ «Центр» у Фейсбуці.

«Підрозділи радіотехнічних та зенітних ракетних військ повітряного командування «Центр» здійснили висування на визначені позиції, що дає змогу суттєво посилити систему радіолокаційної розвідки та зенітного ракетного прикриття... Всі заходи проводяться в рамках навчань», - йдеться у повідомленні.

Командування звертається до жителів населених пунктів Чернігівщини з проханням не перешкоджати та не викривати маршрути передислокації військ.

Як повідомляв Укрінформ, стратегічні командно-штабні навчання ЗСУ “Об’єднані зусилля – 2021” відбудуться з 22 до 30 вересня.

Читайте також: Залужний: «Об’єднані зусилля» є відповіддю на російські навчання «Захід-2021»

У навчаннях візьмуть участь до 12 500 осіб та понад 600 одиниць озброєння і військової техніки: танків – до 85 од.; бойових броньованих машин – до 420 од.; ракетних та артилерійських систем (калібром більше 100 мм) – до 50 од.; бойових кораблів (катерів) – до 20 од.; вертольотів (літаків) – до 30 од.

Участь у навчаннях «Об’єднані зусилля – 2021» братимуть представники збройних сил Великої Британії, Грузії, Італії, Йорданії, Канади, Латвії, Литви, Молдови, Німеччини, Польщі, Словаччини, Румунії, США, Угорщини та Швеції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-