Двох військових нагородили відзнаками РНБО за порятунок побратима в зоні ООС

Двох військових нагородили відзнаками РНБО за порятунок побратима в зоні ООС

Фото
Укрінформ
Військовослужбовців 24-ї окремої механізованої бригади оперативного командування "Захід" Збройних сил України нагородили відзнаками РНБО за порятунок життя побратима під час обстрілу 29 серпня в зоні операції Об'єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Рада національної безпеки і оборони.

"За вагомий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України, сумлінну військову службу та професіоналізм медалями "Відзнака Ради національної безпеки і оборони України" ІІІ ступеня нагороджено молодшого сержанта, бойового медика 2 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону Юлію Кримцеву та солдата, стрільця-помічника гранатометника 1 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону Дмитра Рубашевського", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Зеленський увів у дію рішення РНБО про кібероборону держави

Зазначається, що своїми вдалими та професійними діями під час ведення бойових дій Кримцева та Рубашевський врятували життя головного сержанта Андрія Дячишина, який отримав тяжке наскрізне кульове поранення голови під час ворожого обстрілу українських позицій у Донецькій області 29 серпня.

Як повідомляв Укрінформ, медперсонал лікарні імені Мечникова у Дніпрі бореться за життя молодого командира, якого 29 серпня поранив снайпер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-