Турецька Aselsan допоможе Україні модернізувати ППО

Турецька Aselsan допоможе Україні модернізувати ППО

Укрінформ
Державна компанія «Укрспецекспорт» і турецька Aselsan A.S. підписали контракт, який передбачає модернізацію окремих систем протиповітряної оборони.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі Державного концерну «Укроборонпром», до складу якого входить Укрспецекспорт.

«Цей контракт – черговий крок до поглиблення співпраці між нашими країнами у сфері військово-технічного співробітництва. На сьогодні Aselsan A.S. є потужним виробником оборонної продукції для майже усіх видів і родів військ у Турецькій Республіці», - розповів генеральний директор Укрспецекспорту Вадим Ноздря.

Контрактом, зокрема, передбачено надання сторонами послуг з модернізації окремих систем протиповітряної оборони, в результаті чого буде підвищено їхні тактико-технічні характеристики.

Читайте также: У Харкові виготовляють демонстраційний танк «Оплот»

Aselsan A.S. – турецька компанія, яка займається дослідженнями, розробкою та виробництвом військової продукції для повітряних, наземних і морських сил. У рейтингу 100 найбільших військово-промислових компаній світу за 2020 рік від американського видання Defense News компанія Aselsan A.S. посіла 48-ме місце.

Як повідомляв Укрінформ, Харківська компанія FED підписала контракт з Туреччиною на розробку та постачання агрегатів для гелікоптерів.

Фото: Ук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-