Окупанти минулої доби п'ять разів відкривали вогонь у зоні ООС, загинув боєць

Окупанти минулої доби п'ять разів відкривали вогонь у зоні ООС, загинув боєць

Укрінформ
Російські окупаційні війська впродовж минулої доби здійснили п'ять обстрілів, внаслідок чого загинув український військовослужбовець.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у ранковому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

"Протягом минулої доби, 16 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню... У результаті ворожих обстрілів один військовий дістав вогнепальне поранення, несумісне з життям", - йдеться у ранковому зведенні.

За інформацією пресслужби, біля Золотого-4 окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Читайте також: У зоні ООС від початку доби зберігається «тиша»

Неподалік Широкиного російські найманці обстрілювали українські позиції зі станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї.

В районі Водяного, що на Приазов’ї, окупанти відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Крім того, у напрямку Новомихайлівки та поблизу Причепилівки російські найманці вели вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Читайте також: ОБСЄ за тиждень виявила майже 420 одиниць озброєння та військової техніки окупантів

У пресслужбі ОС повідомили, що станом на 7 годину 17 серпня з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Зокрема, поблизу Причепилівки окупанти обстріляли позиції ЗСУ зі стрілецької зброї, а в напрямку Водяного, що біля Донецька, застосували міномети 120-го калібру.

"На обстріли ворога підрозділи Об'єднаних сил відкривали вогонь у відповідь. За поточну добу бойових втрат серед українських захисників немає", - зазначили у штабі.

Читайте також: Піротехніки ДСНС за тиждень знешкодили понад 800 вибухонебезпечних предметів - штаб ООС

Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації, наголосили у пресслужбі ОС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-