Окупанти стріляли біля Пісків з протитанкових комплексів, поблизу Шумів - з гранатометів

Окупанти стріляли біля Пісків з протитанкових комплексів, поблизу Шумів - з гранатометів

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби тричі порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил. 

Про це повідомляє пресслужба ОС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається у вечірньому зведенні, напрямку селища Піски російські найманці обстріляли позиції українських військових з протитанкових ракетних комплексів. Окупанти також застосували протитанкову керовану ракету по автокрану, який надавав допомогу місцевим жителям у відновленні пошкодженої інфраструктури.

Читайте також: Прифронтове селище під Мар'їнкою майже місяць прожило без світла через обстріл

"Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення несумісні з життям. Ще один військовий дістав поранення. Стан здоров’я воїна – середньої тяжкості", - поінформували у пресслужбі.

За її інформацією, поблизу Шумів окупанти вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Крім того, на Луганщині зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарата типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

Читайте також: Українська сторона СЦКК показала наслідки обстрілів окупантами Красногорівки

"На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм", - заявили у пресслужбі.

Як повідомлялося, протягом минулої доби, 6 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-