Українська сторона СЦКК показала наслідки обстрілів окупантами Красногорівки

Українська сторона СЦКК показала наслідки обстрілів окупантами Красногорівки

Фото
Укрінформ
Українська сторона СЦКК перебуває на місці події, здійснюючи фотофіксацію та верифікацію обстрілу з протитанкових гармат населеного пункту Красногорівка.

Про це йдеться у повідомленні ООС, передає Укрінформ.

"5 серпня, близько 8-ої години ранку, російські найманці здійснили обстріл з протитанкових гармат МТ-12 населеного пункту Красногорівка Донецької області, внаслідок чого тяжко поранений місцевий житель та пошкоджено цивільні будинки", - йдеться у повідомленні.

Члени Української сторони СЦКК перебувають на місці події, здійснюючи фотофіксацію та верифікацію чергового злочину російсько-окупаційних військ проти мирного населення на українській землі.

Зазначені дії збройних формувань РФ є грубим порушенням Міжнародного гуманітарного права та Мінських домовленостей.

Окрім того, повідомляється, що у Донецькій області поліція відкрила кримінальне провадження, у рамках якого встановлює обставини осколкового поранення місцевого мешканця після обстрілу окупантами Красногорівки.

Про це інформує відділ комунікації поліції Донецької області.

"За попередніми даними, чоловік отримав тілесні ушкодження під час обстрілу міста Красногорівка. Наразі потерпілий перебуває у лікарні. За фактом відкрито кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, повідомлення про осколкове поранення 56-річного місцевого мешканця надійшло до поліції Курахового 5 серпня близько 07.10.

Правоохоронці встановили, що множинні тілесні ушкодження чоловік отримав унаслідок обстрілу, перебуваючи у власній квартирі. Уточнюється, що місце мешкання потерпілого також було пошкоджено.

Чоловіка госпіталізували до лікарні Курахового.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.

Правоохоронці встановлюють повні обставини та масштаби пошкоджень.

Як повідомлялось, окупанти вранці здійснили обстріл Красногорівки Донецької області, поранено місцевого жителя 1965 року народження. Була пошкоджена квартира у багатоповерхівці на вулиці Східній.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-