Зеленський змінив начальника Генштабу ЗСУ, командувачів Десантно-штурмових військ та ​ООС

Зеленський змінив начальника Генштабу ЗСУ, командувачів Десантно-штурмових військ та ​ООС

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення про зміну начальника Генерального штабу Збройних сил України, командувача Десантно-штурмових військ ЗСУ та командувача Операції об'єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави

Зазначається, що з посад звільнені Сергій Корнійчук, Євген Мойсюк та Володимир Кравченко.

"Сергій Шаптала призначений начальником Генерального штабу Збройних Сил України, Олександр Павлюк – командувачем Операції об'єднаних сил", - йдеться у повідомленні.

Президент акцентував увагу командирів усіх рівнів у Збройних силах, керівників у сфері оборони та в секторі безпеки на необхідності активізувати виконання завдань, спрямованих на забезпечення модернізації нашої армії та стовідсоткової підготовки військовослужбовців до захисту України в умовах сучасної війни.

Читайте також: Хомчак відзвітував про свою роботу в ЗСУ

«Зараз у світі відбувається стрімка трансформація сил і засобів для ведення війни. Наші військові мають бути готові до максимально ефективного виконання завдань у будь-яких умовах», – зазначив Зеленський.

Він наголосив, що ефективна взаємодія між командирами та керівниками всіх рівнів є основою для успішного функціонування сфери оборони та сектору безпеки.

Читайте також: До кінця тижня можуть назвати, хто замінить звільнених заступників Тарана

«Після проведених ротацій та заміни командирів і керівників як в армії, так і в Міністерстві оборони очікую системнішої роботи та розуміння кожним бійцем нашої армії перспективи розвитку Збройних сил загалом», – резюмував глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, 27 липня Президент Володимир Зеленський призначив головнокомандувачем Збройних сил України Валерія Залужного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-