До кінця тижня можуть назвати, хто замінить звільнених заступників Тарана

До кінця тижня можуть назвати, хто замінить звільнених заступників Тарана

Укрінформ
Кандидатури на посади заступників міністра оборони проходять перевірку, їх мають представити до кінця цього тижня.

Про це розповів прессекретар Президента Сергій Никифоров на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Він нагадав, що раніше уряд звільнив з посад трьох заступників міністра оборони - Олександра Миронюка, Ігоря Старобінського та Ігоря Халімона.

Читайте також: Президент призначив головнокомандувачем ЗСУ Валерія Залужного

"Кандидатури наступників на ці посади вже зараз на фінальній стадії узгодження, вони проходять необхідні перевірки і, думаю, що до кінця цього тижня ми їх назвемо", - сказав Никифоров.

За його словами, мета Президента щодо цих кадрових змін у Міноборони полягає в тому, що "треба робити більше" в напрямку забезпечення військовослужбовців, а також в напрямку комунікацій МО.

"Він (Зеленський - ред.) хоче, щоб сучасний солдат, який ризикує власним життям, мав гідні умови служби, тримав у руках сучасну, надійну зброю, обладнання, техніку. Саме на цьому напрямку - напрямку забезпечення треба робити більше, зокрема й забезпечення інформаційного. Уже давно стало кліше, що війна у нас ведеться не лише в полі, а й в інформаційному полі, саме тому заступника, відповідального за комунікації в Міністерстві оборони, також звільнили. Цей напрямок, Президент вважає, треба підсилити", - додав речник глави держави.

Читайте також: Хомчак замінить Коваля на посаді першого заступника секретаря РНБО

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів 22 липня звільнив з посад трьох заступників міністра оборони – Олександра Миронюка, Ігоря Старобінського та Ігоря Халімона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-