ОБСЄ нарахувала понад 40 порушень «тиші» за минулу добу

ОБСЄ нарахувала понад 40 порушень «тиші» за минулу добу

Укрінформ
СММ ОБСЄ упродовж минулої доби зафіксувала 40 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 2 таких порушення на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті №168/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 21 липня 2021 року.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 40 порушень режиму припинення вогню, у тому числі 12 вибухів невизначеного походження", - йдеться у звіті.

Більшість порушень сталася на схід і північ від н.п. Майорськ (підконтрольний урядові, 45 км на північний схід від Донецька).

Читайте також: Місія ОБСЄ зафіксувала 50 вагонів на окупованій Луганщині біля кордону з РФ

За попередній звітний період у цій області було зафіксовано 86 порушень режиму припинення вогню, з яких більшість також сталася в районі на схід від Майорська.

"У Луганській області Місія зафіксувала 2 порушення режиму припинення вогню поблизу ділянки розведення в районі н.п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська)", - повідомили в СММ.

За попередній звітний період зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.

Читайте також: Російські найманці обстріляли позиції ЗСУ біля Авдіївки та Пісків

Нагадаємо: після засідання Тристоронньої контактної групи (ТКГ) 22 липня 2020 року, на якому була досягнута домовленість про додаткові заходи з посилення режиму припинення вогню, починаючи з 00:01 27 липня 2020 року і до кінця звітного періоду СММ зафіксувала щонайменше 45 914 порушень режиму припинення вогню в Донецькій і Луганській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-