Російські найманці обстріляли позиції ЗСУ біля Авдіївки та Пісків

Російські найманці обстріляли позиції ЗСУ біля Авдіївки та Пісків

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби 21 липня двічі порушили режим припинення вогню в районі операції Об’єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба штабу ООС у Фейсбуці.

«Від початку цієї доби зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, у напрямку Авдіївки ворог вів вогонь з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї. Поблизу селища Піски противник застосував міномети 82-го калібру та протитанкові ракетні комплекси.

Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представників місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Читайте також: В ТКГ розповіли про тиск Росії та її маріонеток на нову модераторку ОБСЄ

В пресслужбі також повідомили, що в районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували понад 7 гектарів території та передали на знищення 139 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Найманців РФ на окупованому сході вчать «форсувати» водойми для наступу - розвідка

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 21 липня, в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" внаслідок підриву на невідомому мінно-вибуховому пристрої зазнав поранень український військовослужбовець. Стан його здоров'я - задовільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-