Танкісти відбили «наступ противника» у зоні ООС

Танкісти відбили «наступ противника» у зоні ООС

Фото
Укрінформ
На одному з полігонів у районі ООС відбулись планові заняття з бойової підготовки, в ході яких відпрацьовувалися спільні дії танкових та механізованих підрозділів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС.

“За наказом Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченка, на одному з полігонів, що знаходиться на лінії відведення у районі ООС, проведено планові заняття з бойової підготовки, в ході яких відпрацьовувалися спільні дії танкових та механізованих підрозділів”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, участь у занятті взяли представники командування частин і підрозділів, що виконують бойові завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил.

За легендою навчань, «противник» прорвав оборону піхоти й почав наступ.

Танковий взвод у складі трьох танків виїхав до місця зосередження для відбиття нападу. За визначеною командою підрозділ вийшов на вогневий рубіж, відбив умовну ворожу атаку й здійснив контратаку на противника. Знищивши ворожу техніку та захопивши вигідний рубіж, танковий взвод забезпечив закріплення на ньому механізованих підрозділів.

Читайте також: Артилеристи тренувались знищувати ворожі танки й піхоту «Рапірами» і ПТРК «Штурм-С»

За інформацією пресслужби, в ході занять також були відпрацьовані дії підрозділів в обороні та наступі з відпрацюванням елементів інженерного обладнання позицій, переміщень і зміни позицій, евакуації поранених та пошкодженої техніки з поля бою.

Навчання продемонстрували чіткість та злагодженість дій особового складу, підтвердили належний рівень його бойової підготовки та спроможність виконувати бойові завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил, зазначили в штабі.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 29 червня, в районі проведення ООС зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-