Українські десантники повертаються з багатонаціональних навчань Saber Guardian-2021

Українські десантники повертаються з багатонаціональних навчань Saber Guardian-2021

Укрінформ
Сьогодні, після завершення участі в багатонаціональних навчаннях "Saber Guardian - 2021", що проводились в Угорщині з залученням країн-членів НАТО, українські десантники повертаються додому.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Посольство України в Угорщині у Фейсбуці.

"Участь у навчаннях такого рівня для наших військовослужбовців була важливою з точки зору як підвищення бойової майстерності, так і рівня взаємосумісності із силами Альянсу. Це - ще один крок, зроблений Україною для припинення російської агресії та реалізації нашого курсу на євроатлантичну інтеграцію. На цьому шляху ми розраховуємо на підтримку наших союзників з НАТО, в тому числі й Угорщини", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сорок кораблів і 60 літаків: у Балтиці стартують навчання НАТО

У Посольстві також закликали наших партнерів використати наступний саміт НАТО, щоб "отримати інформацію від України на найвищому рівні та ухвалити рішення про надання нашій країні ПДЧ вже найближчим часом, таким чином рухаючись до реалізації положень декларації Бухарестського саміту про те, що Україна і Грузія стануть членами НАТО".

Як повідомлялося, 14 червня в Брюсселі відбудеться саміт НАТО, головними темами якого визначені зміцнення трансатлантичного партнерства та розвиток оборонних спроможностей Альянсу на наступне десятиліття. Ця зустріч на вищому рівні, як очікується, відбудеться без запрошення країн-партнерів.

Фото: armyinform.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-