Посвідчення учасника бойових дій отримали 26 добровольців

Посвідчення учасника бойових дій отримали 26 добровольців

Фото
Укрінформ
26 добровольців отримали посвідчення учасника бойових дій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

В Офісі глави держави відбулось чергове засідання Консультативної ради у справах ветеранів, сімей загиблих (померлих) захисників України при главі держави, під час якого 26 добровольців отримали посвідчення учасника бойових дій.

26 добровольців отримали посвідчення учасника бойових дій / Фото: Офіс Президента

Голова Консультативної ради Сергій Куніцин і заступник командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Голоднюк вручили посвідчення учасника бойових дій бійцям добровольчого батальйону «Айдар», які брали участь в Антитерористичній операції на сході України у 2014 році.

В ОП зауважили, що упродовж семи років добровольці безрезультатно зверталися до державних структур та інстанцій, щоб домогтися справедливості стосовно підтвердження їхньої участі в бойових діях.

Читайте також: В Україні презентували соцпроєкт опіки над дітьми загиблих офіцерів

«Я знаю, що ви йшли за Україну з відкритою душею. Минуло сім років, щоб ви отримали статус учасника бойових дій. Це серйозний крок. Ми вам вдячні за те, що ви захищали й продовжуєте захищати Україну», – сказав Куніцин.

Учасники засідання також вшанували пам’ять загиблих захисників хвилиною мовчання.

Як передає Укрінформ, у Національній гвардії України цьогоріч статус учасника бойових дій присвоєно 1067 військовослужбовцям. Загалом з 2014 року у НГУ такий статус отримали більше 40 тисяч військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-