Окупанти на Сході «розганяють» паніку та імітують ремонт бомбосховищ — розвідка

Окупанти на Сході «розганяють» паніку та імітують ремонт бомбосховищ — розвідка

Укрінформ
Російська пропаганда продовжує створення оманливої загрози розгортання бойових дій нібито з вини України: серед місцевого населення поширюються чутки, що необхідно самостійно робити запаси води, продуктів харчування, ліків і пального.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони, передає Укрінформ.

Крім цього російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях для зйомок фейкових репортажів імітують ремонт бомбосховищ, медичних закладів. Також посилюють режим охорони адміністративних будівель та об’єктів зберігання продовольчих резервів.

Читайте також: Росія намагатиметься провокувати ЗСУ на наступальні дії - командування Об'єднаних сил

При цьому фінансові затрати на проведення робіт в окремих випадках завищують у десятки разів під приводом нібито екстреної підготовки до введення режиму воєнного стану.

Читайте також: В Об’єднаних силах готові до будь-яких варіантів розвитку подій на сході України

Як повідомляв Укрінформ, 10 квітня міністр оборони України Андрій Таран заявив, що справжніми цілями нарощування Росією військової присутності біля кордонів України можуть бути посилення тиску на Україну з метою примусу до поступок у переговорному процесі й демонстрація готовності до застосування збройної сили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-