Київський завод достроково передав армії три відремонтовані танки

Київський завод достроково передав армії три відремонтовані танки

Фото
Укрінформ
Державне підприємство «Київський бронетанковий завод» достроково передало українським військовим три відремонтовані танки Т-72.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укроборонпром.

«Машини пройшли капітальний ремонт з доробками у рамках державного оборонного замовлення та отримали поліпшені бойові і технічні характеристики. Роботи виконані з випередженням графіка, однак за обмеженого фінансування», - ідеться у повідомленні.

Ходові якості Т-72 покращили завдяки встановленню більш потужного двигуна у 840 кінських сил і гусениць від танка Т-80. Командну керованість удосконалили комплектом сучасної цифрової радіостанції і супутникової навігаційної системи. Це дасть змогу підтримувати зв’язок із піхотними підрозділами для посилення взаємодії на полі бою.

Читайте також: Київський бронетанковий завод модернізував п’ять танків Т-72

Прилади нічного бачення машин оснастили сучасними електронно-оптичними перетворювачами третього покоління.

Київський бронетанковий завод ремонтує та модернізує техніку у тісній співпраці з Центральним бронетанковим управлінням ЗСУ Міністерства оборони України. Модернізація охоплює усі складові – захищеність, мобільність, вогневі спроможності, командну керованість.

Як повідомляв Укрінформ, державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод» після капітального ремонту передало п’ять БМП-2 до війська.

Фото: Київський бронетанковий завод

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-