Під Шумами загинув український військовий

Під Шумами загинув український військовий

Укрінформ
Неподалік населеного пункту Шуми Донецької області внаслідок підриву на невідомому пристрої загинув військовослужбовець Об'єднаних сил.

Про це повідомляє у Фейсбуці оперативно-тактичне угруповання «Північ», передає Укрінформ.

"Сьогодні, 3 квітня, неподалік населеного пункту Шуми, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», відбувся підрив на невідомому мінно-вибуховому пристрої, внаслідок якого дістав бойове травмування, несумісне з життям, військовослужбовець Об'єднаних сил", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці події працюють посадові особи військової частини та група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗС України.

Читайте також: Росія в ОРДЛО відпрацьовує ведення наступальних дій – Хомчак

Як повідомлялося, 26 березня під Шумами внаслідок прицільного обстрілу позицій Об'єднаних сил загинуло четверо українських військовослужбовців, ще двоє зазнали поранень і були доправлені до медзакладу.

Головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак на позачерговому пленарному засіданні Верховної Ради 30 березня поінформував, що снайпер відкрив вогонь по групі розмінування, яка оглядала місцевість з метою виявлення та знешкодження протипіхотних мін ПОМ-2, напередодні дистанційно встановлених російськими окупаційними військами. Двоє саперів були вбиті, ще двоє поранені. Смертельні кульові поранення дістали також двоє військовослужбовців, які прибули для підтримки групи розмінування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-