На Яворівщині стартували цілодобові навчання зі стрільби

На Яворівщині стартували цілодобові навчання зі стрільби

Укрінформ
Яворівська міська рада попередила цивільне населення про початок з 1 квітня цілодобових навчань зі стрільби на території Міжнародного центру миротворчості.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Яворівська міська рада.

«1 квітня 2021 року на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон) цілодобово розпочнуться стрільби на всіх напрямках та з різноманітних зразків зброї, в тому числі артилерійських підрозділів штатним пострілом та авіації», - йдеться в повідомленні.

У міській раді наголосили, що територія Центру є небезпечною для цивільного населення. Після проведення стрільб на території навчальних об’єктів трапляються випадки не розривання боєприпасів, які виходять з каналу ствола, тому категорично забороняється торкатись до знайдених снарядів, мін, авіабомб, підривників, трубок, зарядів, засобів імітації та інших невідомих предметів. Неодноразово були випадки підриву цивільного населення на боєприпасах, які не вибухнули, навіть з летальними наслідками та випадки заходу людей в район проведення бойових стрільб.

Читайте також: Армія РФ почала масштабні навчання в окупованому Криму та на Кубані – Defense Express

Командування Міжнародного центру миротворчості та безпеки нагадало жителям Яворівщини про заборону проходу та проїзду на територію Центру, а також торкати боєприпаси, що не вибухнули, збирати металобрухт, ягоди, гриби, ловити рибу, полювати та самовільно косити траву на території полігону.

Як повідомляв Укрінформ, 24 березня на кордоні з тимчасово окупованим Кримом розрахунки протиповітряних сил ЗСУ провели навчання, під час яких відпрацювали знищення ворожих БПЛА та інших цілей, а також залучався підрозділ реактивних систем залпового вогню “Смерч”.

Фото: Дмитро Ларін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-