Окупанти десять разів порушили «тишу» - відкривали вогонь із гранатометів і кулеметів

Окупанти десять разів порушили «тишу» - відкривали вогонь із гранатометів і кулеметів

Укрінформ
Збройні формування Російської Федерації й надалі ігнорують режим припинення вогню та обстрілюють позиції підрозділів Об'єднаних сил. За минулу добу в зоні ООС зафіксували десять порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.

"Неподалік населеного пункту Водяне збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь по позиціях наших воїнів з гранатометів різних типів та стрілецької зброї. У передмісті Авдіївки російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росія концентрує техніку та бойовиків у двох точках на Донеччині - ЗМІ

Поблизу населеного пункту Шуми окупанти вели вогонь по позиціях українських воїнів з ручних протитанкових гранатометів. Біля Гнутового загарбники застосували по українських захисниках станкові протитанкові гранатомети. Неподалік Широкиного – окупанти вели вогонь по позиціях ЗСУ зі стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту Славне – російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Про дії збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Читайте також: Росія перекинула на окупований Донбас дрони та станції РЕБ – розвідка

Станом на 7 годину ранку, 24 березня, обстрілів не зафіксовано. Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

Фото: Аліна Комарова, Генеральний штаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-