На Одещині за нез'ясованих обставин померла військовослужбовиця ЗСУ

На Одещині за нез'ясованих обставин померла військовослужбовиця ЗСУ

Укрінформ
На Одещині поза межами військової частини у позаслужбовий час раптово втратила свідомість військовослужбовиця, яка проходила службу за контрактом. Реанімувати її не вдалося.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на командування Медичних сил Збройних Сил України у Facebook.

Зі слів начальника медичної служби військової частини, де вона проходила службу, станом на ранок 23.03 скарг на стан здоров’я жінка не висловлювала. З анамнезу вона страждала на гіпертонічну хворобу.

"Зазначений військовослужбовець найближчим часом мала бути залучена до виконання службово-бойових завдань в районі проведення ООС, тому 21.03 з дотриманням усіх алгоритмів отримала щеплення від COVID-19. Щеплення було здійснено мобільною бригадою з імунізації від Департаменту охорони здоров’я Одеської ОДА, яка працює з початку вакцинації та набула досвіду... Судово-медична експертиза призначена на 24.03. Про її результати буде повідомлено додатково", - йдеться у повідомленні.

Командування Медичних сил Збройних Сил висловило щирі співчуття родині та близьким військовослужбовця та просить представників громадськості та ЗМІ не робити передчасних висновків щодо причин та обставин її смерті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-